Sessies

Kies de workshop sessies die u interesseren!

Na de plenaire sessies en voor de afsluitende sessie zijn er 2 rondes van elk 30 minuten. Tijdens deze rondes hebben we een keuzeprogramma. Iedere bezoeker kan deelnemen aan 2 sessies, bijvoorbeeld 2 workshop sessies, of 1 workshop sessie en 1 discussie groep of zelfs 2 discussie groepen en geen workshop sessie. Op het aanmeldformulier kan aangegeven worden naar welke sessies de voorkeur uitgaan. Op deze pagina vindt u meer informatie over de workshop sessies.

Per sessie is het aantal deelnemers beperkt en per sessie is aangegeven hoeveel deelnemers er aan de betreffende sessie kunnen deelnemen. Hierbij geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus meld u op tijd aan om er zeker van te zijn uw gewenste workshop te kunnen volgen.

Sessie 1 | Slimmer samenwerken met nieuwe technologieën zoals VR/AR

Virtual en Augmented Reality is geen toekomst meer. Het is het heden! Tijdens deze sessie ervaart u de technologie en krijgt u inzicht in de mogelijkheden van VR en AR.
Aan deze sessie kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Sessie 2 | Visueel samenwerken

Wilt u ook slimmer vergaderen, samenwerken, BIMmen en ontwerpbesluiten nemen? Itannex en Canon laten u ervaren wat u met nieuwe technologie zoals een SMART Board kunt bereiken.
Aan deze sessie kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Sessie 3 | 3D-printtechnologie in de bouw

Hoe kan 3D-printtechnologie ingezet worden in het bouwproces en wat zijn de voordelen hiervan? Ervaar het zelf in het 3D-lab van Canon.
Aan deze sessie kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Sessie 4 | Interieurinnovaties met print

Onderscheidend vermogen en een eigen unieke uitstraling zijn essentieel voor de binding met gebouwen. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden van print en gepersonaliseerde (interieur-) toepassingen.
Aan deze sessie kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Sessie 5 | De fundering van het samenwerken en bouwen

De i van BIM, informatie, gestructureerd beschikbaar stellen voor alle betrokken partijen zorgt voor een goede fundering in het BIM proces. Aan deze sessie kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Meld u hier aan